Torsdag, hockey och fresh

Jag har varit ute och gått idag. Jag är stolt. Det var skönt och jag hann åter igen tillbaka lagom till att solen försvann, hann tillochmed sitta och sola på balkongen och läsa en bok ett tag. Underbart, nu längtar jag bara till sommaren. Skönt.

Ikväll blir det hockey. Det blir trevligt.

Näe nu måste jag nog allt slänga mig i duschen om jag ska hinna med allting som jag tydligen ska hinna med.
Viktigt viktigt.


MIDDAG?

HRRM, ja jag har väl kanske inte varit så duktig idag som jag kunde ha varit. Men ändå..
Jag somnade såklart och sov någon timme. Men det var skönt det med. Men lite har jag städat iallfall.

Är på väg ner till Waynes för att hjälpa J att städa. Så att jag har städat någonstans idag iallafall. Sen börjar det eviga middagsproblemet. SUCK.

telefonförsäljare, yoga och disk

Onsdag förmiddag. Dagen börjades med städning, vilket förmodligen kommer att ta heeela dagen då jag inte kan fokusera på själva städningen utan hela tiden byter sysselsättning till något annat. Jag började i köket men blev så hungrig men stekpannan var i diskmaskinen så jag beslutade att jag helt enkelt skulle vänta tills disken är klar. Himla bra val måste jag säga. Så jag hamnade här framför.

Sitter och hoppas att jag ska få ett jobb snart och sitter även och irriterar mig på alla försäljare som ringer. Jag har helt slutat svara i hemtelefonen nu. Jag håller på att bli telefonrädd helt enkelt. Men vi är registrerade i NIX telefon men det verkar inte som om försäljarna bryr sig om det. Men OM jag ska svara i telefon så är det INTE med mitt namn. Då kan jag låtsas som att Sara är på jobbet eller bortrest eller dödsjuk eller vad som helst. Tidigare tyckte jag att det var roligt med försäljare men den fasen har gått över nu. Typiskt.

Ska ner på energihuset idag och kolla upp mitt medlemskap som jag har haft i ett år men bara utnyttjat i några månader. Dags att börja träna igen, ja litegrann alltså. Kanske morgonyoga på lördagsmornar. Inte helt fel.

Näe nu får den där disken vara klar snart. Handdiska är INTE ett alternativ, nej ända sedan jag flyttade in i den här lägenheten (faktiskt ganska exakt 3 år sen) så har jag inte handdiskat många gånger. Jag diskar allting i maskinen det är mycket smidigare. Men det tar ju lite tid så att säga.

Näe nu får det vara nog med det här. Men jag kommer väl tillbaka i något av mina sinnesvaga stunder så städningen blir för jobbig.

ExtremeHomeMakeover

Jag har verkligen undrat över en sak.
På engelska heter det "Extreme Makeover - home edition"
Men på svenska heter det "Extreme Home Makeover" varför heter det inte så på engelska. Eller varför har vi svenskar kommit på ett eget "amerikanskt" namn. Så märkligt.

Idag har jag varit duktigare än på länge, jag har varit ner på stan och lämnat ut säkert 10 jobbansökningar. Det ska bli himla intressant att se vars det kan leda. Jag som inte trodde att det var någon bra tid för det nu. Vinter och allt. Men tji fick jag, det visade sig som om stans alla företagare har sett revyn och minsann tyckte dom inte att jag var en charmig liten en. JO det tyckte dom minsann visst det. Fasen vad bra.

Ikväll ska vi ta en sväng till Sund och hälsa på. Det blir trevligt. Just nu är jag bara SÅÅ himla mätt så jag döör.

ADJÖ

Måndagsbestyr

I made it!!! Ja kanske inte städningen och det men bakningen iallafall. Som vanligt blev det mesta halvmisslyckat och halvskevt men vad gör väl det, det smakar ju OFTAST rätt lika. Haha. Ja jag lyckades baka chokladrutor, kolasnittar och muffins. Muffins är lite av min specialitet. Jag älskar muffins. Bara chokladmuffins.
Sådärför har jag gjort en extra sats som är extra kladdig som blir tilltugg till kvällens film, I am legend.
Det blir king.

Middagen spås bli spaghetti carbonara med västerbottensost. Inte så dåligt. Jag är huslig, iallafall ibland.
Jag har idag även lyckats med att tappa en skål i golvet så att det gick sönder, fipplat sönder kökskranen, hälla vatten över hela golvet 2 gånger och tappat hela bakpulver burken i golvet utan lock!!!! Ja man blir less på sig själv. Jag börjar helt enkelt bli gammal och slapphänt. Men inte lika gammal som Jonas börjar bli, ja herregud. Han har det inte lätt han.

Bak, fram och lunch

Dagen till ära har jag bestämt att det måste bli lite mer husligt i det här hushållet. Så jag har tagit på mig rollen "hemmafru" och donar och fixar som värsta donar´n. Det bakas, lagas mat, städas och diskas. Samtidigt som jag hela tiden trallar och nynnar på någon trevlig "bit" och ler och pratar med katterna likt en psykpatient.
Men ändå, just nu står det potatis på plattan som senare ska bli ett trevligt mål mat till mig. Potatismos. Det är inte så tråkigt det inte.

Jag har inhandlat det mesta som behövs för att baka en massa trevliga kakor och bullar. Så nu ska det ommöbleras i frysen för att få plats med allting. Ja jag kan ju tillägga att jag inte ens har börjat baka än. Men jag hoppas att jag kommer att göra det idag. Det är iallafall inplanerat i min agenda.

Old, old. Jag är old

Ja ja, jag gick inte ut och gick någonting idag. Eller på sätt och vis gjorde jag nog det ändå.
Jag gick ju ner till stan och shoppade lite. Det var inte så dåligt. Jag köpte även en tidig födelsedagspresent. Skönt, då är det bortgjort.

Sen har det varit värste myset här, vi såg på film åt fruktsallad och hade tända ljus. Mysigt värre.
Men nu har herrn i huset fastnat framför discovery så jag flydde hit istället.

Är lite uttråkad, vi har en film till men det är ju för sent för att se den nu. Ska upp tidigt imorgon. Elller tidigt och tidigt. Klockan 8. Ja det kanske inte är tidigt after all.

Näe nu ska jag försöka påverka kanalvalet och sen blir det nog sängdags. Åh herregud vad gammal jag börjar bli.

Solen slutar aldrig lysa

Det jag bestämde mig för tidigare i veckan var att jag skulle gå ut och gå när det var sol för att "ta vara på soldagarna". Typiskt att det nu är sol igen!!
Ja det är bara på min långkalsongerna och börja traska. Det är ju faktiskt himla skönt. Det ska jag inte sticka under stolen med. Men lite drygt bara innan man liksom kommit iväg.


Men snart så, men drygt att man måste äta frukost också. Drygt eftersom vi inte har någon.

ADJÖ

Promenad, pizza och palt

Promenaden var splending, solen försvann när jag kom tillbaka. Perfekt.
Den kan inte vara utan mig heller. Det är märkligt vad folk verkar rädda för en när man går.
Så farlig ser jag väl inte ut att man måste byta sida. Eller ska det vara det berömda fenomenet att folk hellre byter trottoar än ler lite vänligt och mimar ett "Hej". Ja det kanske är så. Jag brukar utmana dom jag möter, tvinga dom att hälsa. Eller iallafall le mot dom. Kanske får dom en bättre dag då. Jag är som en lyckofe´ute på gatorna.

Näe snart dags för revy igen, laddar upp med en pizza som innehåller allt bra man kan få i sig. Eller? Jo.

ADJÖ

Sovsov, kallthalt och no more

Sov problemet gick drastiskt över efter lite hjälp på traven och jag är således nyvaken.
Skönt, solen lyser jätte mycket och jag har ett starkt sug att gå ut och gå. Men det ser kallt ut.
Jag har ju fått hem min MP4 spelare så den behöver ju invigas.

Idag tar jag nya tag för  yttligare en dubbelföreställning och faktiskt också den näst sista helgen.
Det känns märkligt. Snart slut, redan?!

Livet är märkligt, get use to it!


fredag, fara och färde

Fredag igen, herregud jag börjar bli gammal.
Sov nästan hela natten, värsta lyxen. Jag är stolt. Har sedan suttit på Folkan och krängt biljetter som värste cirkusakrobaten. (ELLER) iallafall har jag då lyckats göra någonting vettigt idag.

Ute är det verkligen äckligt kallt, det gör ont i huvudet då kylan liksom tränger sig in genom öronen.
Men då är det tur att man kan ta på sig en mössa.
Ikväll är det dags för revy igen, alltid spännande när det gått några dagar så här, man vet liksom inte om man kommer ihåg allting. Hittills har jag iallafall lyckats komma ihåg det mesta iallafall, får väl se hur det går idag.

Nu måste jag faktiskt laga mat, jag är sjukt hungrig.
Men adjö då.

Promenad, deprimerande och barnvakt

Idag lyckades jag, jag tog mig själv på en promenad i solen och HEY vad skönt det var.
Jag gick runt omkring i en och en halv timme. Super skönt.
Eftersom jag inte sov något inatt heller så somnade jag skönt efter att jag intagit en lunch. Det var också skönt.
Men det märkligaste med hela dagen är att jag har redan klockan 16.01 intagit 3 mål mat. Inte så dåligt.
Men då har jag varie uppe sen halv nio också.

Väntar nu på Jonas som slutar snart. Undra vad vi ska hitta på för spännande idag?
Hörde på radion idag att den 24 januari är den mest deprimerande dagen på hela året, att flest människor är som mest less, trött, ledsen ja med mera just det dagen. Knäppt. Jag tänker iallafall vägra. Imorgon ska vara min bästa dag ever. Haha, eat my shorts.

Näe nu måste jag göra något vettigt med den här dagen, annars finns det risk att jag somna igen och det går ju inte för sig. Imorgon ska jag ju vara barnvakt.

ADJÖ

Märkliga saker som hänt.

Jag kom precis på en sak.
Förr i tiden hände det mig alltid en massa märkliga saker. Saker som har slutat hända. Hur kan det komma sig?
Var har människorna som tyckte om att underhålla mig med märkliga brev, vykort och paket tagit vägen?
Kanske är det någon annan människa som har tagit över nu, en ny adress och en ny öppnare som likt jag utbrister "ÅH HERREGUD vad SJUKT, det här är HEELT sjukt, åh gud vad sjukt" om och om igen. Sen måste man ringa till alla man känner och klämma ut ur dom om det verkligen inte är just dom som har skickat det sjuka.
Det är faktiskt lite skönt att det har slutat, men ändå, lite spännande var det också. Men ibland var det lite väl spännande.

Några utdrag från märkliga saker som hänt. Jag kommer inte riktigt ihåg alla saker. Men några.

*Fått X antal "beundrarbrev" med krav på brevsvar med kort på mig själv.

*Fått ett mail från en kille i Mexico som hade använt direktöversättningsprogram och ville att jag skulle flytta till honom och gifta mig. Men det viktigaste var att jag skickade med ett brev först med ett kort på mina fötter. Han underströk att han verkligen inte var fotfetishist. Utan att det bara var viktigt hur mina fötter såg ut.

*Fått ett X antal aktiebrev då jag inte ens äger några.

*Fått julkort utan avsändare. Tror det är 3 stycken, har tyvärr slängt alla utom 1 där det står
God Jul och Gott nytt år önskar o.

*Har även fått betala porto på ett brev som någon skickat till mig, innehållandes ett kassettband med Trazan och Banarne, Vikingarna och Smurfarna på.

*Har också fått ett paket med en t-shirt med texten Don´t be jeaulous på. Utan något tecken på att det ska betalas eller någonting. Bara själva tröjan låg i paketet.

*Folk har ringt, bland annat en äldre herre som ringde varje dag för något år sedan. Han hette Lennart och vägrade lägga på.

Men allt det här har upphört.
Märkligt.

Ja så kan det gå. Nu ska jag faktiskt gå ner på stan och köpa en vetekudde till magen.Tisdag, trött och trams

Tisdag, fast det känns som Måndag. Det är bara för att Jonas var ledig igår.
Vi hade äventyr. Igår alltså.

Vi tog den gröna KALLA faran och åkte till långviksmon. Det är så spännande där, vi var där förra året med.
Sen shoppade vi mat och andra spännande saker. Kvällen avslutades på Olles och hockey, det gick sådär.
Inatt har jag sovit max en timme. Jag tänkte sova ikapp mig själv snart. Det brukar gå bättre att sova på dagarna än på nätter av någon anledning.

Solen lyser ju också idag, det är skönt därför måste jag också gå ut och gå. Det måste man göra för man måste ju ta vara på den lilla sol som lyser. Det är inte ofta nu förtiden. Sen verkar det som om folk tycker det är Ok att säga att man är blek, det är ju inte konstigt när det bara regnar och snöar omvartannat.

Näe nu är jag för trött för det här.
ADJÖ


Lördag, söndag och sömn

Dagen blev trevlig. Först mys på stan i ösregn sen lunch och slutligen revy.
Sötlöken kom och tittade på sista föreställningen, han fick sitta på VIP plats så klart.

Söndag blir också trevlig. Födelsedagskalas hos svägerskan och sen andra trevliga äventyr. Det kommer bli bra iallafall. Just nu väntar jag som vanligt på att mitt nagellack ska torka och att jag ska bli tillräckligt trött för att gå och sova. Konstigt att jag är trött dygnet runt UTOM just när jag ska sova. Typiskt


Semla, tårta och sömntuuta

Godmorgon världen. Vädret suger. Vars är solen?
Idag hade vi planerat att gå ner på stan och kolla på olika spännande grejer, jag har även 2 olika fikadejter att försöka passa in. Men med det här kissvädret känns det inte alls så lockande.
Men man har väl paraply.

Lyckan igår efter revyn var total. Jag fick en semeltårta. Jag var glad. Gladare blev jag när jag fick äta den.
Vilken himla tur, den ska även vara min frukost idag. Efter intaget av tårtan sågs det på film och jag frågade Jonas om det var OK att jag somnade. Tur för det var det.

Just nu väntar jag på att Jonas ska vakna, vilket kan ta ett tag. Men jag har ju tårtan som sällskap.

ADJÖ ADJÖ

Fredagsplaner

Näe lyckades inte idag heller, när jag hade ätit klart och klätt på mig så var solen borta. Trist, då orkade jag inte gå ut. Istället somnade jag i soffan och sov några välbehövliga timmar, eftersom jag inte kan sova på natten.

Just nu har jag precis slängt i mig lite för mycket mat och har just packat min väska med allt som ska med till Folkan. Ska bege mig dit nu. Känns skönt att sätta sig i lugn och ro och få sminka sig lite (eller rätt mycket) eftersom jag ser ut som ett lik.

Näe nu är det nog bäst att jag skynda mig lite.

ADJÖ

Morgon, promenad och frukost

Klockan är 10.31. Jonas väckare har ringt var 5:e minut sen klockan 10.
Det är ju roligt att han försöker iallafall.
Idag lyser solen, underbart. Idag ska jag gå ut och gå. Det bestämde jag nu på en gång.
Härligt, hoppas att det inte är alltför kallt, men det tvivlar jag på.

Näe nu vill jag äta frukost så det tänker jag göra vare sig han är vaken eller inte.
Det går ju inte att vänta på honom varje dag. Han kan ju lika gärna sova till imorgon, det vet man ju aldrig.

Vi hörs.

ADJÖ

Nagellack, mat och besökare

Min dejt var kanon. Det var oerhört trevligt. W ramlade i en vattenpöl så första stoppet blev på en affär där hon kunde få sig en ny jacka. Det käkades hamburgare, fikades och tittades. Perfekt på en torsdag.
Sen somnade jag såklart i soffan, det är utmattande att gå på stan.
Jag har även shoppingsuget i första hugg men hittade verkligen ingenting förrutom 2 nagellack. Trist eller vad.

Försöker just nu få själva naglarna att torka för att sedan åka och handla innan Jonas kommer hem.
Jag fortsätter då också min eviga jakt på en semla. Det borde verkligen finnas snart. Annars blir jag förbannad.
Jag tror inte att de här naglarna ever kommer att torka. Jag har målat alldeles för många lager på alldeles för kort tid. Men jag ORKAR verkligen inte vänta, då tar det ju 100 år. Vilket det kommer att göra nu med.

Men en sak är ju säker, mina besökarantal har då sjunkit rejält sen Ingela for. Men jag får ju hoppas att hon tar upp läsandet igen när hon kommer hem.

Näe nu struntar jag i mina naglar och sticker och handlar. I´m hungry!!!!

Torsdagstankar

Idag lyckades både jag och Jonas ställa våra väckare på 10 så vi vaknade iallafall då, men sen skulle det läsas tidningen och det tog ju ett tag så vi kom ändå inte upp i någon bättre tid. Men imorgon kanske.
Jag har iallafall ätit frukost och väntar nu på min dejt.

Igår kväll bestämde jag mig för att äta en gurka, paprika och ost. Så då gjorde jag det. Jag är äckligt stolt över mig själv faktiskt. Det var första gången i mitt liv som jag åt ost som inte är smält eller så. Det är coolt.

igår bodde det världens äckligaste nere på vandrarhemmet. Gammgubbar som satt och drack folköl och var äckligt fulla. SUCK, och man måste passera deras "tv-rum" varje gång man ska till tvättstugan. Tillslut tvingade jag Jonas att följa mig ner varje gång för jag vågade tillslut inte gå förbi äckelgubbarna.
Ibland är det ena riktiga rathögar som bor på vandrarhemmet. Men jobbigast är nästan när typ fotbollslag eller hockeylag bor här. Dom brukar använda trappen som någonslags uppvärmning. SUCK, oftast börjar dom ju dessutom alldeles för tidigt på morgonen också så att man blir väckt av dem.

Ny vana, snöslask och middagstips

Jo vars, tillslut lyckades jag ta mig ner för trapporna och slänga in tvätten.
Briljant, det är är ju perfekt, jag hoppas att detta är en ny vana. Det vore bra, både för mig och för själva budgeten som tar stryk när jag hela tiden måste köpa nya kläder.
Men jag har tyvärr bara lyckats tvätta en tvätt, sen blev jag tvungen att göra andra saker ett tag. Men nu ska jag gå direkt ner till tvättstugan och slänga in tvätt nr. 2.
I vanliga fall brukar det bli en 8-10 maskiner men idag tror jag att jag klarar mig med kanske 4 eller 5. Märkligt.

Imorgon ska jag dejta på stan. Det ska bli mysigt. Speciellt eftersom jag får "bonus"pengar imorgon.
Det är härligt att vara ledig om det är andra som är det med. Perfekt alltså.
Idag är det iallafall onsdag och snart är det helg igen.

Helg vilket innebär revy, men den här helgen har vi bara 3 föreställningar jämfört med de 2 tidigare helgerna då vi haft 4 st. Det känns rätt skönt faktiskt att få vara ledig på söndag. Söndag är liksom en slappar dag då man inte gör så mycket.

Jag längtar till sommaren, jag vill att det ska vara ljust och varmt. Jag vill åka till stranden och ha picknick. Jag vill vara brun och inte vit. Men snart är det februari och sen är det ju bara 3 månader kvar tills det iallafall är någorlunda vår iallafall. Jag är allergisk mot snöslask och det är det verkligen ute nu heeela tiden. När snön äntligen slaskat bort sig så att asfalten kommer fram så blir det snöstorm och ny snö ligger ute på gatorna. Suck och sen börjas det om igen och igen i en evighet.

Vad ska man äta ikväll föresten? Jag borde hitta en matlista på internet där det finns bestämt VAD man ska äta varje dag. Jag hatar verkligen att bestämma middag. Det är skit tråkigt, det ska nog bli min plan för senare idag. Annars har jag ju verkligen googlat på allting som finns att googla på.

trött

Den här veckan har jag lätt sovit till elva varje dag. Jätte irriterande för jag vill inte. Jag vill kliva upp tidigare men någon i min hjärna vill att jag ska sova lite lite till. Hela tiden, så resultaten blir ju att jag vaknar av att jag sovit för länge och har därför ont i huvudet och överallt. Jätte bra.

Imorgon får jag ersättning från a-kassan. Det är bra, nog för att jag för en gångskull inte behöver det så jätte mycket utan snarare att det blir som någon slags bonus. Sen ska jag nog också få någon slags lön senare också. Det är ju också bra.

Semlor (igen), tvätt och ett himla elände

Jaha semeljakten gick åt skogen då jag inte hittade några egna och baka egna är inte min grej.
Men jag har iallafall käkat flera goda äpplen så helt illa har det inte varit.

Imorgon är det iallafall onsdag och jag funderar på att chocka både mig själv och jonas med att tvätta.
Det vore ju helt sjukt. Det skulle gå så himla snabbt jämfört med alla andra gånger. Nu är det ju typ bara en vanlig tvättkorg ju.

Just nu ser Jonas på 2 filmer samtidigt, eller han zappar emellan hela tiden mellan Snuten i Hollywood II och någon annan värdelös film. SUCK.

Jag blev helt plötsligt på dåligt humör, det är lika bra att gå och lägga sig. Himla elände.

Igår, idag och semlor.

Ja gårdagen var en himlarns bra dag.
Jonas slutade tidigt och vi gjorde spännande saker, precis som det var planerat.
Jag var otroligt duktig som vanligt och åt frukost, lunch och mellanmål innan vi åkte.
Men sen for vi på äventyr i den gröna faran, norrut. Inte så långt men ändå.
Vi hälsade på gamla barndomsvännen S i Husum. Otroligt roligt var det.

Sen hann vi även med att handla, äta middag hemma och se på en film utan att jag somnade. Framsteg alltså.
Jag hittade även mina favorit äpplen på COOP. Dom verkar bara finnas under en viss tid så jag passade på och köpte några kilo. Men jag har typ redan ätit upp hälften. Det får man göra.

Idag ska jag spendera halva min tid till att hitta semlor. Jag måste äta en semla idag. Det är ett måste.
Jag älskar semlor.  Dom ska ätas under så lång tid som möjligt.

Resten av min tid hade jag tänkt att jag skulle köpa underkläder, intressant att veta och intressant att göra.
Det ska bli spännande. Jag har äntligen hittat mitt presentkort som jag (inte) hade slarvat bort. Jag hade snarare förlagt det på ett bra och säkert ställe. Som jag tyvärr hade glömt bort vars det var. Men nu är det lokaliserat och problemet är löst.

Först ska jag iallafall äta upp lasagnen som blev över från igår. Sen är jag på banan igen. Då bär det av ner på stan för att shoppa och söka.

På återseende.

Sömn, shopping och sova

Jaha, då har herrn i huset gått och lagt sig. Här sitter jag med nymålade naglar
och kan definitivt inte gå och lägga mig innom den snaraste framtiden.
Jag har ju nämligen inte gjort så mycket annat än att sova idag.
Jag sov för det första till klockan 12 imorse sen käkade jag lunch och somnade igen och sov till typ tre.
 Sen har jag iochförsig haft en föreställning idag också men förutom det har det varit väldigt lugnt, ungefär precis som en söndag ska vara. Härligt.

Imorgon slutar sötkatten tidigt så då blir det till att umgås. Det blir grejer det. Vi har ju inte umgåtts så mycket, även om vi bor ihop så ses vi oftast bara på kvällskvisten. Då är jag så trött så då somnar jag ju så fort vi börjat se på film eller så. Men imorgon blir det något spännande. Jag ska iallafall vara vaken imorgon.

Det måste även nämnas att jag köpt mig en kjol/klänning på internet av en väldigt duktig tjej. http://sannakumlin.blogg.se/ Ska bli spännande att se hur den passar när den kommer.

Näe nu börjar naglarna snart ha torkat så jag kan alltså äntligen snart gå och sova.
ADJÖ ADJÖ

Drömmar, skor och tid

Lördag, sweet lördag.
Drömde världens sjukaste drömmar och fattade ingenting när jag  vaknade. Helt ologiskt.

Sitter och kikar ut genom fönstret och försöker bestämma vad det är för slags väder ute. Är det kallt? Är det halt? Är det slaskigt? Jag tror att det är halt och kallt. Det ser då ut som så iallafall.
Jag lyckades ju komma ihåg skorna som jag trodde jag skulle glömma bort men måste lämna tillbaka dem idag. Typiskt. Har även just målat naglarna och har redan förstört tummnageln. SUCK. Det kommer ju ta 100 år innan det har torkat.

Men det har jag inte tid med, näe jag måste göra mig iordning och ta mig ner till stan, halt eller inte.

ADJÖ

återträff, nakenchock och mumma

Well, revyn är klar för idag. Det gick verkligen super bra. Vilken kanonpublik. Jag lyckades även flasha vissa kroppsdelar, vilket INTE var så super bra. Men ändå, lite får man ju bjuda på sig själv.

Jo angående Peters kommentar här nedan. Ja jag vill också att Jonas ska börja gästskriva och jag har verkligen erbjudit honom flera gånger men det går lite trögt för honom. Han har ju iallafall inte lyckats än. Men jag ska fortsätta kämpa för att han ska skriva. Det vore ju roligt.

Imorgon blir det åter revy fast denna gång är det 2 föreställningar. Det är också roligt.

Ikväll var det tänkt att det skulle vara myskväll framför TV:n (som alla andra kvällar i veckan) men det verkar ju vara som så att ingen av kanalerna vi har tänkt visa någonting som är av värde.

NU ska jag iallafall göra smoothies. Det ska bli gott.
Ha en bra kväll alla människor.
ADJÖ

Fredagstips, skor och hit och dit

Jaha, vad ska man säga.
Såklart gick min plan åt skogen. Men allting började helt fel.
Jag lyckades klä på mig och äta frukost. Det är ju inte så svårt men problemen började när jag var ute och gick.
Ja, väl ute insåg jag att det var väldigt slaskigt och att mina joggingskor inte skulle klara sig särskilt länge.
Tänkte skit samma började gå, men efter ca:5 minuter tjaskade det i mina skor och jag var dyngsur. Så jag promenerade till Jonas jobb och hämtade bilen. Sen hem och bytte sockar. Där kunde jag ju ha fortsatt mina planer men istället la jag mig på sängen och somnade. Men inte för så länge.
Nej nej, jag tvingade mig upp och tog alla 5 kassar med tidningar och papper ner i bilen och slängde ratet och hämtade bordet.
Så det var ju ännu en punkt på schemat. Däremot missade jag smoothien och lunchen. Men istället lagade jag middag och lunch i ett och möblerade in bordet. Ja det var också bra gjort.
Däremot somnade jag efter maten IGEN och vaknade nyss och insåg att jag snart ska till revyn.
Men HEY, jag har ju haft en bra dag ändå.

Näe nu blir det till att packa ihop allt mitt smink och alla grejer som ska med. Sen ner till Wayne´s igen. Himla farande. Det jag INTE ska glömma denna gång är skorna som jag inte lyckades med häromdagen. Det blir till att hålla tummarna för att jag ska komma ihåg det , i värsta fall har jag glömt dem innan jag gått härifrån.

ADJÖ


Perfekta fredagstips

Godmorgon, godmorgon.
Idag blir en bra dag. En sån där härligt skön och bra dag.
Jag har nämligen planerat den i minsta detalj. Min dag ser ut som följer.

*Klä på mig och äta frukost                                                                                           image142
*Gå ut och gå (minst 45 min)
*Hemma igen, göra smoothies. (GOTT)
*Göra lunch
*Hämta ett soffbord
*Dona och flytta runt lite
*Städa det sista sen är hela läggan klar
*Äta någon form av middag
*Gå till revyn och revya
*Gå hem och ha fredagmys med mysmongot.

Vilken perfekt fredag.

Den här människan gör mig glad också. Men han är tyvärr inte hemma idag för att joina min perfekta fredag.
Han är och jobbar för födan. Tur att någon gör det iallafall.

Annars är allt som vanligt jag är fortfarande arbetslös,inget nytt jobb sen igår. SKÖNT. Bosse håller på att ta livet av mig, han försöker äta upp rosorna jag fick förra helgen. VIlket är väldigt irreterande. Extra psykande eftersom han vet att han inte får så han passar på när jag inte ser. STÖRT.

Näe nu måste jag börja följa min lista annars kan det gå åt skogen och det vill jag verkligen inte.

Ha en underbar fredag ni med. Jag återkommer.

Bilder från nu och då. Mest då.

Jaha, då har mannen i huset gått och lagt sig.
Idag har jag varit ännu mera hemmafru och städat köket och toan. Det tog sin lilla tid för ska det städas så skadet.¨
Som vanligt. Även om det kanske låter som om jag inte gör så mycket annat än att städa så är jag (och jonas) väldigt duktiga på att stöka ner. FORT. Så därför behövs det städas väldigt ofta.

Jag har rotat igenom ungefär alla kort som finns på datorn och har hittat några spännande.
Sommaren 2006
image138

image131Sommaren 2007
Sommar och höst 2007

Ja roligare än så blir det inte. Det är ju nästan bara bilder på jag och han men vi gör oss ju bäst på kort. HAHAHA.

Nu ska jag nog sova jag med. Jobbigt att vara arbetslös. Det hade jag helt enkelt glömt bort.
Men imorgon är det ännu en arbetslös dag och jag måste se till att sova ordentligt innan. Men helt arbetslös är jag ju inte, jag har ju revyn också. Det är ju nästan som ett jobb. Men ett väldigt roligt jobb. Ett av dem bästa faktiskt.
Här är föresten jag på revyn sist (2005) när jag dansar. Fotat har Håkan Nordström.
image141

Så där ja. Klappat och klar.
ADJÖ då.

Skor, frukost och eat my shorts

Ja då var uppdraget utfört. Nästan, skoaffären var stängd men jag lyckades iallafall lämna tillbaka en tröja som jag köpt men inte kunde ha. Typsikt.
Middag inhandlades också, eller middag och middag. Det blev en annorlunda middag.
Det blev snarare någon slags frukost. Mackor, ägg och nyponsoppa. Kräm och korvmackor.
Det är ju perfekt.

Sen slängde vi oss i soffan (som vi redan satt i eftersom vi åt i soffan) och Jonas tog kontrollen över dosan.
Vad är det inte på TV då om inte himla Mythbusters. SUCK. Det är så trist. Bara en massa skägg och mustach.

Näe nu vankas det Simpson i reklampausen.
Bäst av passa på.

ADJÖ

Design, uppdrag och bullmamma

Jaha, nu ser det iallfall inte helt galet ut.
Ja det är klart lite galet ser det ju ut men i väntan på professionell hjälp får det duga.
Det har verkligen tagit mig hela dagen och jag har donat hit och dit och raderat hit och dit. SUCK.

Igår var jag faktiskt riktigt duktig. Jag bakade. Fast det gick bara sådär. Det blev vaniljbullar, kanelbullar, chokladmuffins och dumlekakor. Himmel vilken röra det var här. Samtidigt lagade Jonas middag så det var 500 grader i köket och bullar och deg överallt. Sen låg det pärlsocker på golvet, på bordet, i maten ja verkligen överallt.
Irriterande. Men det är en sak jag fortfarande inte har lyckats med men det får jag ta imorgon.
Man kan ju inte göra allting på en gång.

Idag har jag också några uppdrag som måste göras. Jag måste gå ner på stan och byta en tröja, köpa ett par skor och ev. handla för någon slags middag också.
Men innan jag kan gå ut måste jag duscha, torka håret (det tar tid) sen måste jag sy fast två knappar på min jacka som ramlat av. SEN kan jag gå. Eller ev. ta bilen, det är mycket bättre.

I helgen är det revy igen, det ska bli roligt. Det är fullsatt också så då är det extra roligt. Vi har även en extra föreställning på söndag. Extra extra spännande.

Jag måste köpa nya byxor, jag måste verkligen men det finns inga i den här stan. Så störande.
Kom på nu också att jag helt har slutat svara i telefoner, jag har fått telefonskräck. Hemtelefonen har jag inte svarat i på länge och nu har jag stängt av ljudet på mobilen också. Den ligger förresten längst ner i en väska. SJUKT. Men det är dom här jäkla försäljarnas fel. Dom ringer ju hela tiden och från 10000 olika ställen. I början tyckte jag att det var roligt och hittade på olika sjuka svar men nu orkar jag inte längre.
Därför har jag nu anmält mig till nix. Skönt. Så nu kan jag börja svara i telefon igen.

Nu måste jag faktiskt börja med mina uppdrag om jag ska bli klar någongång.
Ha en bra dag. Adjöö

SUCK, bloggbajsdesign. HJÄLP

Jag ber om ursäkt för bloggens utseende men jag håller på att ändra den.
Behöver jag skriva att det INTE går så bra.
Det suger.

Någon vänlig själ därute? Kanske? Någon...

Mullinutt

Jaha, nu var det ju ändå ett himlarns tag sen jag skrev.
Men det beror mest på att det inte händer så mycket spännande just nu.
Mest vanliga tråkiga saker som inte är så roliga att skriva om. Typ igår städade vi bort julen.
Eller igår åt jag god glass på stan. Det är liksom inte så spännande.
Och ärligt talat vet jag inte varför jag skriver nu heller för fortfarande, inget spännande.
Men jag tänkte att det är ju himlarns synd om den här himla bloggen skulle ligga nere liksom.
Min trognaste läsare är ju utom landets gränser men hon får väl läsa när hon kommer hem då.

Jag ser mest framemot vår framtida resa till Sthlm. Då det skas mysas och shoppas och ätas.
Men än kan vi inte åka för revyn måste göras bort först. Men i februari kanske. Det blir himla bra.

Igår var jag på ansiktsbehandling. 2 timmars massage var väldigt skönt.
Näe nu orkar jag inte skriva mer för jag måste lägga mig i soffan för att bota mitt huvud.

ADJÖ

Revy

Ikväll är det då premiär. Det känns spännande. Mest för att Jonas ska få se revyn för första gången i sitt liv. Ja förrutom på dvd. Det känns nästan mest spännande. Pratade med pappa nyss och han berättade att det blir smörgåstårta på premiärfesten. Men han visste ju att jag inte gillar det så jag skulle få koktkorv med bröd istället.
Hahah, vad sjukt.

2008, nyår och starwars

I´m back. Long time. Ja så kan det gå om man har mycket att stå i och mycket att göra. (vilket för övrigt är samma sak?) Iallafall är det nu 2008 och det kan ju inte börja bättre än att vakna och inse att jag åter är arbetslös och det känns skönt faktiskt. Men jag ska snart sätta fart igen och söka nya äventyr. Ja iallafall nytt jobb. Det får bli efter revyn har jag bestämt mig för.
Revyn som har premiär om två dagar. HELT SJUKT. Ja det är det enda jag kan säga. Det är helt himla sinnessjukt.
Nyår var mycket trevligt och fick ett sjukt slut. Men himla trevligt ändå. Vi var 29 stycken i en lägenhet här i stan och åt middag och efterrätt (viktigt) samt lekte lekar och var vuxna. Det var bra det. Vi avslutade turnén på Högbergsgatan och Jonas var i högform. Mycket bra gjort.
Det tråkigaste med hela historien var att jag glömde kameran. SKÄMS. Det var även trist att jag var pigg som en piggelin dagen efter och Jonas sov halva dagen resten av halvan var han mycket tyst och osocial. Jag kanske måste börja knarka så någonting roligt händer.

Idag har de omtalade svärden kommit till staden. Jag har fyndat och köpt 17 stycken Star Wars svärd på Tradera. Himla bra gjort tycker jag iallafall. Snart bär det av ner till stan och jag ska shoppa mig en himla massa saker till revyn. Samt få se på svärden, jag har drömt mardrömmar att de bara är någon centimeter långa och helt fel. Hoppas att dom är normala.

Jag är trött. Det är bara så, jämt. Jag ska vara trött, det inår i mitt liv. Jag kommer nog alltid att vara trött.
I ungefär ett tag till. Sen ska jag bli pigg. Om 20 minuter tillexempel då jag ska äta ris. DÅ kommer jag att bli pigg. Men sen kommer jag att bli trött igen. Det är jätte kul.
Nu är det ADJÖ.