What the fuck is this?

Igår var en härlig heeldag i solen.
Efter att vi ätit frukost på balkongen insåg vi att det omöjligt gick att vistas där någon längre tid. Uppemot 40 grader och ingen möjlighet till skugga. Så istället invarderade vi mamma och pappas baksida där vi spenderade större delen av dagen med att dricka vatten, lösa korsord och läsa tidningar. Jag måste erkänna att det är bra besvärligt att sitta och sola på en gräsmatta när man har en mage större än en sumobrottare. Det går ju omöjligt att ligga på ryggen, det går bara inte, ligga på magen är ju som inte ens att tänka på. Sitta med benen rakt framför sig går ju inte heller.
Så tillslut fick jag sitta i hammocken med en balja med iskallt vatten och en parasoll framför.
Som värsta prinsessan...Skönt.

Lunch och middag bjöds det på också minsann. Det var galet varm överallt så vi gick äta mitt ute på baksidan, med för lite stolar och bordsyta så blev middagen helt galen. Men gott var det iallafall...

När vi kom tillbaka hem igen så var det 1000 grader varmt här inne och det gick inte att få in någon luft heller, fasten jag hade alla dörrar och fönster öppna. Helt sjukt varmt. Tur man har en dusch med kallt vatten iallafall.
Gick och la mig samtidigt som Jonas också, klockan kvart i elva. Dålig ide´, fick ligga och läsa i över en timme innan jag var tillräckligt trött för att sova.

Idag klevs det upp tidigt, halv nio. Bra gjort av mig. Suttit på  balkongen sen dess.
Varmt kan man kalla det för 35 grader, men det blåser ju liiite så det är skönt. Men jag tänker inte klaga.
Idag är det 2 juni, vilket innbär att det är mindre än 20 dagar kvar till midsommar. Rätt skönt jue.

Idag ska jag söka upp jordgubbar, får väl åka till Husum då....

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det finns faktiskt gubbar här i stan också! =)

Köpte till morsdag på Willys! Dom var inte svenska men supergoda var dom.. har även sett att både Kvantum och Östra har!

2008-06-02 @ 13:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback