Huspaniken

Sitter och tittar på Nytt läge på trean.
Kom och tänka på att nästan alla som är med i program som de här, alltså par som antingen söker hus eller precis har köpt ett. antingen precis fått eller väntar barn.
Har tänkt på det här tidigare också. Reagerar på det mest för att jag och Jonas var precis likadana.
Fick "huspanik" direkt efter att vi fick veta att vi skulle få barn. Sökte hus överallt och var villiga att flytta varsom helst nästan. Bara det var ett hus.
Av någon anledning så hade vi fått för oss att man "måste" ha hus när man har barn.

Och missförstå mig inte, jag vill jätte gärna bo i ett hus men tänk vad skönt att vi slapp flyttstäda och renovera nu när Ville är liten. Så skönt att bo i en lägenhet som är i relativt bra skick och inte behöva slänga ut en massa tid och en massa massa pengar på renovering.

Sitter och "inventerar" kylskåpet, frysen och skafferiet ifrån soffan. Önskar att det fanns något gott men jag vet att det inte finns något. Hade hoppats att Jonas skulle köpa med sig kuckelimuck medicin när han handlade men det enda han fick med sig var blöjor och toapapper. Inte så spännande.
Är det bara killar som klarar av att gå igenom affären utan att handla en massa onödiga saker?
Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, det är faktiskt så! Det är bara killar som klarar det.. jag gör det då inte iaf!Men iaf, Theo fortsätter och sova bra! Nu har han flyttat till eget rum också! Skönt.. men jag hade honom i våran säng då jag skulle sluta amma! Det var mycket lättare att få honom att somna om då han redan låg i våran säng då han vaknade.. jag typ låg och sjöng ibland och en liten stund en natt fick jag bära honom lite.. men det gick väldigt smärtfritt för oss! Det gäller bara att ha tålamod, bestämma sig att de inte får amma, man får hitta andra sätt så de blir lugna.. blir ju en hel del skrik i några nätter men det är lätt värt det =)Ja, jag vill också gärna dansa med tycker inte heller att det var värt pengarna! Men jag ska börja gå på bodytoning på brux ist.. Och ev coreball ibland (faktiskt ganska kul), så om du är intresserad av att hänga på så får du gärna göra det! Är ju som sagt kul med en träningskompis!

2009-03-30 @ 21:17:42
URL: http://salux.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hej!

Åh, vad jag tycker synd om er!! Sjuklingar, omvarandra hela tiden och inte får ni sova så bra heller! Hoppas allt ordnar upp sig SNARAST!!!

Jonas är precis som mig! Han kan inte hller gå igenom en affär utan att köpa en massa onödiga, sliskiga saker! Tur ni har som har en ekonom i huset ;)Krya på er!!! Kram Kusin Anneli

2009-03-31 @ 08:24:53
URL: http://bettyboop.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback