Synd och stackars.

Ja nu har jag iallafall lyckats kliva upp och lagat mig själv någon slags lunch.
Nudlar. Det är en himla tur att det finns nudlar, annars skulle jag vara ledsen och hungrig.
Jag mår iallafall bättre nu, lite iallafall. Ska ev, äta på Afrodite idag vilket kan bli trevligt.
Men vi får se, om jag kan stå upp utan att behöva lägga mig raklång på marken.

Jag känner mig lökig idag, borde göra något vettigt.
Jag har nyss läst igenom hela bloggen, ja precis mina egna inlägg alltså. Jag har kommit på
att jag nog är ganska lustig ändå. Eller inte jag utan snarare min omgivning. Det händer märkliga saker helt enkelt.
Haha, nu ser jag Jonas komma gående vid polisstationen, eller det måste vara han för hans vita lovikavantar lyser hela vägen hit.

Hejsvejs

hey now, why not?

Jaha, fortfarande ingen promenad, lunch eller fixande av mina olika antaganden.
Jag har alltså fortfarande inte lyckats ta mig ifrån soffan. Jag är helt enkelt för sjuk idag.
Det är lite knäckande, för jag behöver verkligen. Men jag orkar inte. Det snurrar varje gång jag ställer mig upp så därför beslutade jag mig för att inte ställa mig upp och således kändes promenaden som en ytterst dålig idé.
Istället har jag legat i soffan och tittat på någon sorglig film och gråtit. SUCK,

Så nu blir det till att vänta tills det kommer någon vänlig själ och lagar mig lite lunch, helst nudlar eller ris.
Det hade passat mig bra idag. Vad svårt det är att göra överhuvudtaget någonting när man inte kan ställa sig upp och knappt kan sitta. Jag har ju som sagt legat i soffan i några timmar och kände att jag höll på att växa fast så därför kände jag mig tvungen att resa mig upp och göra ett försök till att sitta upp, hittills går det ändå rätt så bra.
Men snart måste jag nog lägga mig ner och sova igen.

Om några veckor får jag lön för första gången på länge. Det ska bli skönt, även om det inte är så mycket så är det ändå litegrann, tillräckligt för att jag ska kunna köpa lite nya kläder. Det behövs faktiskt. Jag rensade ju min garderob och slängde nästan alla byxor utom 5 stycken och det är alldeles för lite för mig, jag behöver ett större urval för att någonsin kunna välja VAD jag ska ha på mig. Sen ska det väl tilläggas att jag handlade en del i Gävle också men nästan alla dom kläderna ligger i tvätten som skulle ha tvättas i söndags. Typiskt. Man kan ju säga att den här dagen kunde varit en perfekt tvättdag. OM tvättmaskinen hade stått antingen i soffan eller åtminstonde brevid.

Näe nu måste jag nog faktiskt sova, när jag vaknar är jag pigg som en nötskrika. Det kommer att bli bra för då bara MÅSTE jag ner på stan och göra diverse olika ärenden.

hockeyspelande, sjukdömd och fucking julaftonsöppet

Har nyligen vaknat till liv efter en helt galen natt.
Först och främst kunde jag knappt andas eftersom näsan har blivit totalt igentäppt.
Sen har jag haft hosta hela natten. Men det värsta är att jag har drömt helt absurda drömmar!!
Så när jag äntligen vaknade var jag helt slut och hade värsta huvudvärken. Men med lite chokladbollar och mjölk till frukost blev det LITE bättre iallafall.

Ja så nu sitter jag här och tycker ofantligt synd om mig själv. Jag hatar att vara sjuk. Fast vem gör inte det egentligen. Jag som hade tänkt gå ut och gå idag, men det kanske jag kan göra lite senare. Man vet ju aldrig, kanske mår bättre sen.

Jonas jobbar till 15 idag och sen ska vi eventuellt åka och titta på en micro, jag är fortfarande lite skeptisk mot det hela men man måste ju ge med sig ibland. Jag har ju faktiskt haft en micro en gång i tiden men jag använde den ungefär 2 gånger på 1 år. Det kändes lite onödigt. Det enda som den är bra till är att poppa popcorn när man har fest, då kan man lika gärna köpa chips istället.

Jonas jobbar på julafton, det gör säkert jag med. VARFÖR i hela fridens namn kan inte ni puckade människor handla någon dag innan julafton kommer, har ni helt enkelt glömt bort vilken dag det var? Eller hade ni tänkt att det vore roligare om man handlar det hela någon timme innan Kalle Anka börjar? Eller vill ni straffa oss stackars arbetare med era nyhandlade köttbullar, chokladpraliner och aftonbladet. Varför inte handla redan nu, det är förmodligen mindre folk, allt finns hemma och vi slipper jobba på sånna självklara lediga dagar.
Men det märkligaste är väl andledningen till att ha öppet på ett cafe´på julafton!?! Man är nog stressade för att man inte handlat klart dagarna innan julafton, man är ännu mer stressad på själva julafton och har förmodligen inte alls tid att sätta sig och fika. Man ska ju dessutom vara så hungrig som möjligt under hela dagen eftersom det enda som görs är att äta. Då kan man ju inte komma hem och vara dömätt för att man suttit och slösat bort dyrbar tid med att dricka kaffe och äta bulle. Vad ska mamma säga då?
Förlåt Jonas, jag gör ingen bra reklam. Självklart ska ni sätta er och fika på julafton. Det är en jätte bra ide´.

Idag ska jag söka ett nytt jobb, det blir ju spännande även om det känns som att jag tar ett steg tillbaka i livet. Men det kanske det kan vara värt. Hoppas att det snart blir lite action i mitt liv, lite fart och fläkt. Någon slags happening kanske. Nästa vecka kommer Elin hit och hälsar på. Det blir skoj, vi ska ut och gå, gå och fika, snacka skit och helt enkelt bara göra samma saker vi gjorde innan hon for.

Näe nu ska jga nog rycka upp mig, Blir nog en promenad runt höglandssjön även om det ryktas om att det är björnar där....

jomenvisst.

Yttligare 2 arbetsdagar har gått av mitt nya liv.
Eller nya och nya, mitt liv med arbete igen.
Imorgon är jag ledig och ska då ta tag i massa saker som jag skjutit upp den här senaste tiden.
Måste tex, in på arbetsförnedringen och göra en ny handlingsplan. SUCK.
Dom måste ju eventuellt vara världens värsta att ha å göra med.
Men iallafall,

Idag har jag bakat chokladbollar, det var verkligen skiitlängesen.
Bakade 2 satser så det blev typ 50 stycken, har bara provsmakat 1!

Hallen blev jätte bra och det är bra.
Nu är det projektet snart klart, bara några grejer kvar.
Nästa projekt blir nog vardagsrumsgolvet som ser ut som rat.

Nu ska jag faktiskt agera hemmafru och laga middag innan mannen i huset kommer hem.

Adjö.

Måleri, målera, måleralla.

Så var fixarJonas igång igen. Det var vår lediga fredag. (ja visserligen har jag varit ledig en hel massa fredagar nu)
Vi skulle ha mys helt enkelt. Men fixarnerven i Jonas slog till.
Vi målade helt enkelt om hallen, och det behövdes VERKLIGEN. Nu är det alldeles nymålat och fint.
Jag var som väntat inte så bra på det här med nogrannheten. Jag har ju tyvärr inget tålamod och orkar därför inte riktigt bry mig om det kommer lite färg här och där. (mest där) Medans Jonas är väldigt nogrann. Det är ju en himlarns tur annars hade ju inget blivit ordentligt gjort här. Jag var självklart mest nerkladdad av målarfärg och hade verkligen färg överallt. Tillochmed på vissa ställen där det gått igenom två lager kläder...

Skulle därför vilja tacka fixarJonas för igångdragandet av måleriäventyret och lagningen av toadörren. Bra gjort!!

Imorgon blir det jobb. Mitt första jobb på en lördag sedan 30 december 2006. GALET men rätt kul....

Nu blir det till sängen....


Minnesförlust, coopforum och bowling

Jag kan inte ens minnas vad jag gjort den här veckan.
Så förmodligen är det inget speciellt, förrutom igår då jag dukade upp en mackbuffé till Jonas. Då åt jag faktiskt en macka med SALLAD och GURKA på, jag är fortfarande stolt.

Iallafall har jag börjat jobba på COOP nu, är fortfarande sjukt förvirrad men jag tror iallafall att det går bättre och bättre. Jag känner mig verkligen vacker i den super snygga blåa och figursmickrande skjortan och det absoult hippa formlösa byxorna man ska ha på sig.
Killen som gav mig kläderna informerade mig att man ABSOLUT inte fick ha på sig kläderna förrutom på jobbet. Jag tyckte det var jätte synd för jag ville VERKLIGEN ha dem på mig i tex, helgen.

Är fortfarande lite irreterad över telefon"försäljaren" som ringde nyss, han sa att han gjorde en undersökning om träd, TRÄD och att det BARA skulle ta ca: 10 minuter och jag mitt dumma pucko svarar ja.
Så 10 minuter av mitt liv gick åt att svara - stämmer perfekt, stämmer oftast, stämmer sällan eller stämmer inte alls. TRÅKIGT....

Ikväll blir det hockey på harran. Det är bra...
image111

Lyxonsdag, revytankar och barnvaktning

Ibland måste man unna sig olika saker, även om man kanske inte har råd eller tycker att det passar sig.
Ibland måste man bara få ut lite mera lyx utav vardagen.
Igår hade vi lyxonsdag, det är inte så ofta vi frångår vår makaron&korv middagen men igår gjorde vi iallafall det.
Jag insåg inte att det verkade lyxigt av andra förrens Anna utbrast "Firar ni något eller".
Man unnar sig helt enkelt lite för lite av livets goda.

Nu har ni ju naturligtvis byggt upp era förväntningar om vad vi har ätit och vad vi gjorde.
Det spelar kanske inte så stor roll VAD man ätit utan kanske mer bara att man lagt ner lite tid och eftertanke på det hela. Det var vilket fall som helst väldigt mysigt. Kvällen avslutades med halloncheescake.
Tyvärr var ju natten inte så trevlig då jag verkligen inte kunde somna på heeela natten och när jag väl somnade vid 08.00 ringde Jonas helt galna väckare och väckte mig. Men de timmar jag lyckades med att sova drömde jag helt sjuka och störda drömmar så man funderar ju på om det inte varit bättre att vara vaken.

Revyn har också satt igång, jag har mottagit en monolog som är helt galen och som känns heelt omöjlig att göra.
Men hittills har jag lärt mig 4 meningar. Av typ 300!!!! Känns bra. Men det bästa är att det är igång.

Just nu agerar jag extra mamma i Nässjö och håller på att passa 3 barn + någon slags mat i ugnen.
Har även hört rykten om ett eventuellt jobb som mamma donar med. Det blir ju spännande. Men jag får ju hänga med Anna M iallafall, det är kul!!!

Adjö adjö


Grön, bil, suger

Helgen spenderades i Gävle. Det var oerhört trevligt fasten vi inte höll på att ta oss dit.
Redan i Kroksta där jag hämtade upp Åsa började bilen göra märkliga saker men faran ÄR ju faran så att jag ignorerade det hela och fortsatte köra till statoil där bilen stannade mitt på vägen.
Där stod vi i några minuter och jag ringde i panik till Jonas som inte var så intresserad av att föreslå någon förklaring till det hela. Tillslut startade den iallafall.
När alla tjejerna var i bilen och partymusiken på G började resan till Gävle.

När vi kommit till härnösand började bilen återigen hacka och göra underliga saker men det gick iallafall att köra så resan kom ändå till Sundsvall där bilen tvärstannade mitt på E4:an vid ett rödljus.
Så alla tjejerna sprang ut och puttade genast bilen till en liten avfartsväg alldeles bredvid.
Där puttade tjejerna på bilen tills den tillslut startade IGEN, men tyvärr hann vi inte längre än ut på E4:an igen så stannade den och den här gången var den verkligen HELT omöjlig att starta igen. Så vi stapplade ut ur bilen IGEN och öppnade motorhuven, kliade oss i huvudet, duttade lite på olika grejer och satte oss i bilen igen och grubblade. Vid det här laget var vi VÄLDIGT lessa på bilen och på att vi aldrig någonsin kom fram till slutdestinationen. Då kommer helt plötsligt från ingenstans en bil full med killar som stannar framför oss.
Ut kommer 5 stycken som (inte för att jag har några fördommar men...) är från typ turkiet eller så, som inte pratar varken svenska eller engelska. Dom öppnar huven och skriker till varandra på okänt språk. Sen tar dom upp diverse stenar och pinnar och petar och rensar olika saker däri.
Vi stod allihopa brevid och höll på att skratta ihjäl oss. Sen vill en av killarna sätta sig i bilen och försöka köra eftersom jag uppenbarligen inte förstår vad han säger och därmed inte fattar hans instruktioner.
Livrädd för att han ska få igång bilen och aldrig mer komma tillbaka sätter jag mig på andra sidan.
Tillslut efter att de andra 4 killarna puttat bilen upp och ner bilen för uppförsbacken STARTAR faktiskt bilen.
Så killen i bilen hoppar ut och springer och sätter sig i deras bil tillsammans med de andra killarna och kör iväg fort som attans.

Så vi är då ÄNTLIGEN på väg igen. Men rädda för att stanna bilen yttligare gånger blir det inga matpauser, kisspauser eller liknande. Trots att de andra tjejerna redan hunnit trycka i sig några cider och håller på att kissa på sig. Men 2 timmar senare är vi äntligen framme.

Helgen var galen och sjuk. Men trevligt. Men mer om det får ni veta en annangång.

Gävle, packångest och adjö

Håller på att packa inför roadtripen till Gävle och Sofie.
Jag hade tänkt att inte packa så mycket men det går inte så himla bra.
Jag har redan packat ner 3 par skor, två par byxor, minst 4 tröjor och jag är inte klar än...
Snön ligger fortfarande kvar här ute och det är rätt coolt, jag trodde verkligen att det skulle töa bort på en gång.
Missförstå mig inte, jag tycker verkligen inte om vintern, ja förrutom julen som är det mysigaste jag vet.
Men på hösten ska det vara höst, UTAN snö...

Iallafall, vi ses efter helgen...

Pics från midsommar (igen)

image96
image98
image99
Bilderna ovan är alla från Risbäck. Det blir lite sämre kvalitet på dem eftersom att den här bloggen inte
klarar av orginal formaten på dem. Så egentligen är de skarpa bilder även om det inte ser ut som det. HAH.
Iallafall gick jag och Jonas på promenad runt om i Risbäck och huset på bilderna nedan är alltså inte huset vi bodde i utan en gammal skola.
image100
image101
image103image104
image106image107image108

Gävle, here I come.

En gång i tiden bodde jag i en husvagn, tillsammans med Sofie.
Husvagnen stod på hennes föräldrars tomt. Det enda vi levde på var någon slags kexchoklad och festis.
Om vi orkade så lagade vi kladdkaka, vi hade ett tidsrekord på kladdkaka. Jag gjorde hela kakan om jag slapp skära upp smöret eller smöra formen. Rekordet var på 17 miunter eller något sånt. Då är tiden som kakan är i mikron inräknad. Väl i husvagnen lyssnade vi på radio och spelade UNO.

Jag saknar lite att bo i en husvagn. Dom har sålt den nu.


Därför ska det bli så himla roligt att träffa Soffan igen.
Mamma har redan ringt och kollat vem som ska köra, hur det ska gå, om vinterdäcken är på, om oljan är kollad m,m...
Svaren på alla frågorna är Jag, bra, ja, ja och ja. Imorgon drar vi.

image95

Crepés, jeansjacka och alla rätter med korv.

Sitter i Nässjö och barnvaktar alla Nässjöbarna.
Kom plötsligt att tänka på hur lustigt det var att bara vara barn. Att alltid få maten serverad på bordet när man blir hungrid, bli påklädd när man fryser, får något att dricka när man är törstig. Man var kompis med alla på gatan och det var skitlätt att skaffa nya kompisar. Man lekte hela dagarna och skrattade sig igenom livet.
Allt var så himla enkelt. Min mormor ägde och hade även byggt Öviks kyrka.
Crepés var ett skämt och björne var king. Man kunde inte sova dagarna innan födelsedagen och man längtade till julafton hela året. Man hade cykelavstånd till alla vänner och lekte tills middagen var klar och föräldrarna ringde och sa till.

Sommrarna spenderades utomhus lekandes röda, vita rosen. Gräsfläckar på benen var status och man spelade fotboll tills det var kolsvart ute. På hösten var det fest för alla på gatan, det var det roligaste vi visste. Vi lekte att vi var möss som åkte motorcykel och åt barr från träden som var vår bensin.
Ví spinkade på grannbarnen som var yngre och käkade hur mycket glass vi ville.
Man visste att det var vår när man slapp mössan och istället fick ta på sig pannbandet, slapp handskarna och fick ta på sig fingervantarna, slapp overallen och fick ta på sig den coola jeansjackan.
Man ville ta fram cykeln så fort jultomten hade lämnat huset och ramlade alltid på isfläckarna som låg kvar.
När papporna började tvätta bilarna en vacker, varm vårdag spred sig en doft av rengjörningsmedel på gatan och alla vi barn sopade plätten utanför vårt hus för att kunna trixa med fotbollen och åka rullskridskor. Mina första var den gamla coola sorten, den man bromsar med fram. Dom var svarta, lila och rosa. Dom var skitcoola.
Min första cykel var orange men vi sprejade den till rosa. Jag hade en rosa hjälm också, men det var coolast när man slapp ha på sig den.

En gång gjorde vi en godisbål på läsk, kolaremmar och bilar. Det var skitäckligt. Men vi cyklade hela kvällen, det kändes som hela natten.
Pappa kunde laga alla dom goda maträtterna. Pannkaka, makaroner och korv, spaghetti och korv, korvforsell med ris, fiskpinnar, potatis med korv och senapssås och såklart, tomtegröt.

Rederiet var lite läskigt och favoritprogrammet var Albert och Herbert.
Jag lärde mig allt som var bra att kunna av 5 myror är fler än 4 elefanter, resten lärde jag mig av Albert & Herbert.

Ja livet var nog jäkligt enkelt, men det är klart. Det är rätt skönt att få vara vuxen också. Att få äta när och vad man vill, få sova när man vill, se på vilket tvprogram man vill och framförallt, lyssna på vilken musik man vill i bilen.

På fredag åker jag till Sofie, Sofie, sofie. Jag kom nyss på att du en gång sa att jag skulle skriva ett inlägg som bara var till dig. (Det kommer någonannan dag.)
Iallafall ska jag ta faran och åka ner till Gävle. Det ska bli sjukt roligt.
Jag saknar Sofie. Vi brukade ligga nere i hennes föräldrars hus i näsan, längst ner i källarn som var omrenoverad. Vi kallade den bastun. Iallafall brukade vi ligga i båtarna (resesängarna) och prata om saker vi pratat om förrut.
Vi har pratat om allting som finns att prata om flera gånger om.
Men på fredag blir det festligt. Allt kommer bli kanon.

Nu ska jag återgå till att leka med barnen. Ska snart laga middag också, även fast jag fortfarande är mätt sen lunchen jag åt tidigare.
Ni kanske undrar hur jag kan passa barn och skriva samtidigt. Det går faktiskt.
Dels så leker dom kurragömma i det här rummet, sen läser jag en bok för Yrla samtidigt.
Nu är dom utklädda till prins, prinssessa och häxa.
Allt är så bra när man är liten.

Slipsnoja

Ja i förra inlägget hade jag ju listat 3 punkter.
Jag var nere på stan i förrgår och klarade iallafall av 2 av de 3. Jag hade gjort alla 3 om jag hade kommit ihåg vad det sista jag skulle göra var. Jag funderade och funderade men jag kom inte på det.
Inte förrens jag kom hem och gick in på bloggen kom jag på vad det var jag skulle göra.

Jag ska iallafall till optikern på måndag. Det ska bli spännande. Jag hade redan sett ut vilka glasögon jag vill ha.
Erika hade ingen klipp/färg tid förrens nästa måndag så jag får dras med det här eländiga håret ett tag till...

Åh just de, jag fick blommor av världens sötaste iförrgår. Blev sjukt överraskad. SÖT. Tack...

Imorgon ska vi till Umeå och shoppa. Det blir trevligt, vi är så bra på att hitta på spännande saker.
Men idag är det torka. Vi hade ju tänkt att åka någonstans men vi vet inte var!

Är det ingen som har någon ide´?

I brist på annat så...

Så var dagens träning klar också. Eller träning och träning, jag har hjälpt en vän att flytta.
Det gick ju väldigt fort iochförsig men man kan ju iallafall låtsas att det är likvärdigt ett träningspass.

Imorgon kommer Yrla hit, ska barnvakta henne. Det ska bli trevligt.

Just nu är det tänkt att jag ska städa, diska, tvätta och ev, duscha också.
J kommer inte hem ännu på minst 1,5 timme så jag har fortfarande tid på mig innan han kommer.
Jag lyckas aldrig städa klart och vara klar innan han kommer hem, jag vill gärna men jag kan tydligen inte.
Imorgon ska jag iallafall ta itu lite med mitt liv.
Jag har några punkter klara.


* Beställa klipp och färgtid, det är verkligen på tiden nu.
* Beställa tid hos optikern, det är nästan ännu mer på tiden.
* Beställa ett nytt visakort, som jag visserligen gjorde för ca:2 månader sen men det har ännu inte kommit.

Inte så dåligt med 3 punkter, det kunde vart fler. Nu har jag visserligen inte tagit med det allra viktigaste,
att söka jobb, men eftersom att vara arbetslös är ett heltidsjobb så gör jag det hela tiden, även om jag gör andra saker samtidigt. Eller nått.


ett, tu, tre

Äntligen har jag satt igång med tvättandet. Två maskiner är igång och det är bra.
Tyvärr vet jag ju också att jag aldrig kommer hinna bli klar med ALLA kläder som bara kommer att åka ner
i tvättkorgen igen och vänta med att tvättas tills nästa gång vi ska tvätta (om 1 månad ungefär). 

Imorgon är det barnvakt och nu ska jag visst springa iväg och agera flyttfirma. Haha.

Har jag inte sagt det förut säger jag det nu, ATT VARA ARBETSLÖS ÄR ETT HELTIDSJOBB.

Bilder från sköna Risbäck

Äntligen har jag hittat åt alla de saknade bilderna ifrån midsommar i Risbäck, så för att
ni ska få se så härligt vi hade det då lägger jag upp lite sköna shyssta sommarbilder.

image80
image81

image84

image87

image89

Sjukdommar, tvättfasa och upptagen

Jahapp, nu sitter jag iallafall här ute i Nässjö och passar ett barn som är sjukt.
Y har feber, öroninflamation och det pratas även om någon slags lunginflamation.
Stackars liten tratt.

Själv har jag ingenting alls att göra förutom att ha lite dåligt samvete över den
enorma tvätthögen (högarna) som håller på att ta över vår lägenhet IGEN.
Jo jag vet, för att detta fenomen inträffar ungefär en gång i månaden. Tiden då man inte längre har några
strumpor, byxor eller linnen för att ALLTING ligger i tvätten. Tiden då man knappt kan komma in i sovrummet
för att det ligger så mycket kläder överallt.
Alla dessa problem skulle försvinna om vi inte hade haft 700 trappor ner till tvättstuga utan kanske en liten tvättmaskin I SJÄLVA lägenheten eller kanske bara om vi kunde få tummen ur och bara tvätta lite oftare.


Det är inte svårt eller jobbigt på något sätt att passa ett barn som sover, det är kanske det absolut lättaste man kan göra. Tänk om man kunde ha det som yrke, att BARA passa barn som sover. Det hade ju varit finnemang.
Jag kom hit vid kvart i 2 hon somnade runt kvart över 2 och nu är klockan 5 över 4 och hon sover än.
Frun i huset kommer strax hem hon med så då kan jag åka hem igen. Easy peasy.


Näe nu får det vara nog med sånt här för idag. Jag har faktiskt annat för mig. Eller inte...

Inkommande pengar, vinpimpling och satans svensson svensson

Just nu ser jag oerhört mycket fram emot att få ta emot mina pengar ifrån A-kassan. Som inkommer på mitt konto om 3 dagar. Ersättning för 7 veckor, skönt. Det börjar bli svårt nu att leva utan pengar, (tack mamma för bidraget. det gjorde det lite lättare).
Förra veckan jobbade jag idiellt åt Jonas. Det var spännande, kändes som om jag var världens mest förvirrade människa men det är jag ju också så det är inge konstigt.
Förresten så var inte förra veckan någon bra vecka, iallafall inte om man jämför med den här veckan som kommer att bli kanon.

Igår drack jag vin av okänd anledning, det gjorde min söndag mycket roligare men jag somnade i soffan när vi kom hem. EFTER jag fått i mitt dagliga intag av nudlar. Sen drömde jag så mycket konstigt hela natten att jag var tvungen att kliva upp, med världens huvudvärk (som jag förmodligen fått av alla konstiga drömmar.)
 
Idag fortsätter dagiset, men idag är jag en resande dagmamma. Jag ska passa lillstrumpan i nässjö.


Sen vill jag bara tillägga, SVENSSON SVENSSON. (programmet alltså, inte svensson)
Varför i hela världen började dom sända det igen, det är det absolut sämsta som någonsin hänt svensktv.
Det är så dåligt att jag får ont i knäna. Tänkte titta på det för man tyckte ju att det var bra när man var liten, men när man var liten var tydligen inte så bright som föräldrarna berättat.
Den lilla ungen, ikea-reklam ungen. Hon är SÅ dålig. Det finns faktiskt små barn som är begåvade.
Sen människan som håller micken, han DOPPADE MICKEN i BILDEN upprepade gånger, jag blir förbannad.
Och varför är hon, själva frun i huset gift med den där jätte bebisen. Det är OTROVÄRDIGT. Ingen normal människa skulle stanna med den där löken längre än nödvändigt. Han sover MED pyjamas på sig. En BLÅ.
Jag hatar Svensson Svensson.