Onsdag

Jonas jobbar idag så vi är hemma själva idag. Har redan hunnit bli lite bortskämd. haha.
Men lilla lilla Villgott ville inte sova inatt så han fick sova i vår säng och har snurrat runt runt runt som värsta propellern heela natten. Heelt omöjligt för mig att sova men han var ju relativt nöjd iallafall så det fick gå...

Är så sugen på att gå ut och gå men jag är inte riktigt fit for fight än. Typiskt.

Var på apoteket uppe på sjukhuset igår och skulle köpa nässpray men dom hade inte den sorten jag skulle ha så istället köpte jag den enda sorten dom hade. När jag kom hem och testat den så inser jag, efter att ha läst lite på förpackningen, att det inte alls är någon nässpray utan näsolja mot uttorkade nässlemhinnor. Så istället för att hjälpa mig så blev det bara värre. Dessutom kom det liksom ingen "spraydusch" utan en oljestråle. Så när jag och Jonas skulle försöka "pumpa" ut sprayen så sprayade vi istället olja upp i taket, typ 10 gånger. Så nu har vi massor med fettfläckar i taket. Skitsnyggt.

Så nu är jag snorigare än någonsin. Snacka om att vara tung i huvudet. Jag som aldrig tar alvedon eller treo går nu konstant på allting som finns i medicinskåpet. Vill bli frisk nu.

Kommentarer
Postat av: anna

Lilla gumman ,hur kan man missa att köpa näsolja i stället för nässpray? Du måste börja köpa mer mediciner ofta så du vet vad det finns för sortiment;-)

2009-04-01 @ 10:04:27
Postat av: anna

Lilla gumman ,hur kan man missa att köpa näsolja i stället för nässpray? Du måste börja köpa mer mediciner ofta så du vet vad det finns för sortiment;-)

2009-04-01 @ 10:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback