Regn och snöö

Tänkte just skriva om hur otroligt nostalgisk jag blev av regnet. Men såg nu att det snöade.
Men iallafall.

Måste säga att jag faktiskt saknar förra lägenheten lite nu när det regnar. Hur mysigt underbart var det inte att kunna höra regnet smattra på "valven" och se ut från balkongen på regnet. Jaja, jag skulle inte vilja flytta tillbaka men sakna får man väl göra iallafall?

Regnet fick mig på riktigt bra humör, regn betyder ju att det är på väg att bli vår. Regnet får ju också snön att försvinna. Men som sagt så toooksnöar det ju nu.


Vi var så söta igår, jag och Jonas. Satt och pysslade som 2 små barn. Jag gjorde en massa halsband så idag ska jag gå in till stan och fixa lite hängen och halskedjor. Blir nog snyggt det. Får komma ihåg regnskyddet till vagnen bara.
Fast det kanske hinner sluta tills vi ska gå. (hoppas)

Näe nu ska jag göra annat.

Hej hej

Kommentarer
Postat av: Sandra andersson

hello :) tänkte ge dig tips på att få bort förkylning, ialf som du kan göra nästa gång då du känner att du börjar att bli sjuk.. Pressa en färsk citron o så tar du små klunkar och gurglar det några sekunder innan du sväljer det.. det är fruktansvärt vidrigt men funkar kanon! citronen tar bort alla bakterier nämligen.. och drick mycke varmt vatten med riven färsk ingefära i..good luck! :)

2009-04-09 @ 13:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback